2" Бражна колона Pioneer з кубом серії Магнум Лайт (одношарове дно) Базова комплектація:1) Перегінний куб Магнум Лайт з ніпелем та термометром2) Зливний кран нержавійка (для кубів 33л та 43л)3) Царга нержавійка (з ніпелем) - 1 шт.4) Термометр електронний - 1 шт.5) Вузол відбору з дефлегматором та діоптром - 1 шт.6) Кран тонкого налаштування відбору (латунний) - 1 шт.7) Доохолоджувач однотрубний - 1 шт.8) 2" Хомут з прокладкою - 2 шт.9) Насадка Панченкова нержавійка - 5 шт.10) Шланг поліуретановий - 4 м.11) Шланг силіконовий - 1 м. Додаткові опції:Розмір куба→ об'єм 14 л. (базовний варіант)→ об'єм 21 л.→ об'єм 33 л.→ об'єм 43 л.Вварка клампу під тен Додатково можна придбати:Тени (нагрівачі) 2,5 кВт /3 кВт /3,5кВтРегулятор потужності з ПЗВ (пристрій захисного виключення) Характеристики:Висота в зборі (без куба) - 810ммВисота царги - 500ммКількість зубців розподілу флегми - 21 шт.Матеріал - харчова нержавіюча сталь AISI304Рекомендована потужність роботи 2,5-3 кВтКлампове з'єднання 2" (sms) Принцип роботи:1. Перший перегінПар піднімається крізь трубку зрошення до спірального теплообмінника (дефлегматора Дімрота), по якому протікає холодна вода. Контактуючи з поверхнею дефлегматора він конденсується і у вигляді флегми потрапляє у вузол відбору. Повністю відкривши кран відбору можна відібрати весь продукт в приймальну ємність. Відбирати продукт рекомендуємо до міцності 15 % в струмені. За допомогою доохолоджувача, в який подається вода, конденсат охолоджується до кімнатної температури. 2. Другий перегін.Пар, стикаючись з поверхнею дефлегматора Дімрота, конденсується та стікає у вузол відбору. Шляхом неповного перекриття крана можна відрегулювати швидкість відбору "голів" (покапельно), "тіла" та "хвостів".Кількість "голів" приблизно 50 грам на 1 кг. цурку, що використовувався для підготовки браги.Рекомендована швидкість відбору "тіла" - 1,2-1,5л/год."Хвости" відбираються при підвищенні показника температури на 0,2-0,3 градуса Цельсія вище за робочу температуру. Можна зменшити кількість "хвостів" регулюючи (зменшуючи) швидкість відбору, тим самим понижуючи температуру.Контроль відбору фракцій по температурі здійснюється за допомогою електронного термометра, що розміщений в царзі