Блідий Американець
19.2 кг (95.0%) | Пильзнер Курський (Росія) колір = 2.1 L °, екстракт = 80.5% | Внесення на початку затирання.
1 кг (5.0%) | Кукурудзяна крупа колір = 1 L °, екстракт = 90% | Внесення на початку затирання.
Всього: 20.2 кг (100%)
100 гр (11.1 IBU) | Мандарина Баварія (Німеччина) - в гранулах, a-к. = 8.5% | Внесення в котел, кип'ятити 20 хв.
Всього: 100 гр (11.1 IBUs)
Mangrove Jacks - Богемський Лагер M84 | Бродіння: 12.5 ° С, аттенюаціі: 74%, Флокуляція: висока | Внесення на головне бродіння. Для бродіння рекомендується 2226 млрд. Дріжджових клітин: 22 свіжих пакетів або флаконів рідких дріжджів або 111 грам сухих дріжджів.
Зерновий (настойним затирання)
Білкова пауза (Прямий нагрів): 50 ° С - 10 хв.
Мальтози пауза (Прямий нагрів): 63 ° С - 30 хв.
Декстринового пауза (Прямий нагрів): 72 ° С - 20 хв.
Меш аут (Прямий нагрів): 78 ° С - 5 хв.
Заторна вода: 80.8 л (гідромодуль 4 л / кг) | Промивна вода: 91.4 л (абсорбція зерна 1.1 л / кг) | Всього води: 172.2 л
Ефективність варіння: 94.8%
Час кип'ятіння: 90 хв | Вирпул / відстій після кип'ятіння: 0 хв | Охолодження: 20 хв
Розмір партії після кип'ятіння: 140 л. | Випаровування: 6.7% | Розмір партії перед кип'ятінням: 150.0 л.
Щільність сусла перед кип'ятіння: 1.040 (9.9 ° P)
Обсяг партії після бродіння: 126 л. | Температура карбонізації: 12.5 ° С
Остаточний зброджуваний екстракт ТП = 1.014 (3.5 ° P); КП = 1.011 (2.7 ° P) | Підсумковий обсяг СO2 = 2.74 (5.48 г / л)
Енергетична цінність: 193 кДж або 46 кКал на 100 мл.
Оціночна вартість рецепта: 2992 руб. або 21.37 руб. на літр сусла