"Голова" бражної колони Pioneer (без куба) Комплектація:1) Вузол відбору з дефлегматором та діоптром - 1 шт.2) Кран тонкого налаштування відбору (латунний) - 1 шт.3) Доохолоджувач однотрубний - 1 шт. Характеристики:Висота вузла відбору - 310ммКількість зубців розподілу флегми - 21 шт.Матеріал - харчова нержавіюча сталь AISI304Рекомендована потужність роботи 2,5-3 кВтКлампове з'єднання 2" (sms) Принцип роботи:1. Перший перегінПар піднімаєтся крізь трубку зрошення до спірального теплообмінника (дефлегматора Дімрота), по якому протікає холодна вода. Контактуючи з поверхнею дефлегматора він конденсується і у вигляді флегми потрапляє у вузол відбору. Повністю відкривши кран відбору можна відібрати весь продукт в приймальну ємність. Відбирати продукт рекомендуємо до міцності 15 % в струмені. За допомогою доохолоджувача, в який подається вода, конденсат охолоджується до кімнатної температури. 2. Другий перегін.Пар, стикаючись з поверхнею дефлегматора Дімрота, конденсується та стікає у вузол відбору. Шляхом неповного перекриття крана можна відрегулювати швидкість відбору "голів" (покапельно), "тіла" та "хвостів".Кількість "голів" приблизно 50 грам на 1 кг. цурку, що використовувався для підготовки браги.Рекомендована швидкість відбору "тіла" - 1,2-1,5л/год."Хвости" відбираються при підвищенні показника температури на 0,2-0,3 градуса Цельсія вище за робочу температуру. Можна зменшити кількість "хвостів" регулюючи (зменшуючи) швидкість відбору, тим самим понижуючи температуру.Контроль відбору фракцій по температурі здійснюється за допомогою електронного термометра, що розміщений в царзі