- Головна /
- Фруктові турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit
×
×
Реєстрація
Інформація про профіль
Дані для реєстрації
Або
Увійти
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Введіть 6 або більше символів!
Введіть 16 або більше символів!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
Фруктові турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit
Опис
Відгуки (0)
Фруктові турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo FruitВиробник – ШвеціяОписФруктові турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit призначені для приготування дистиляту з плодів та ягід, а також цукрового сусла. Дріжджі захищає надійна упаковка. Обирайте дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit, якщо для вас важливо отримати швидкий результат та зберегти аромат фруктової сировини. Мікро та макроелементи сприяють якісному бродінню, що дозволяє отримати ідеальний напій з приємним фруктовим ароматом. Використовуючи цей штам для зброджування цукрової браги, напій матиме кращі показники смаку та аромату.Процес ферментації протікає швидко - протягом 4-6 днів. Для отримання найкращих результатів підтримуйте постійну температуру.Турбо дріжджі Spirit Ferm Turbo Fruit здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла. Міцність напою безпосередньо залежить від сировини, кількості глюкози, температурного режиму. Виробник заявляє про максимальну міцність 18%.ЗастосуванняДля приготування розчину потрібно налити 25 літрів фруктового соку при температурі 25-30°С. Дріжджі висипати на поверхню 0,5 л кип’яченої води, що схолонула до 30°С. Через 10 - 15 хвилин розчин води та дріжджів додати в основне сусло, попередньо збовтавши. Бродіння найкраще відбувається при 20 - 27°С, термін - до 7 днів.Використовуйте герметичний посуд з гідрозатвором, це попередить потрапляння кисню, а, отже, й скисання сусла. Харчову тару та гідрозатвор можна знайти у нас на сайті. В результаті використання фруктових турбо дріжджів Spirit Ferm Turbo Fruit ви отримаєте ароматний напій, що задовольнить смак кожного поціновувача.СкладДріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.Характеристикиоптимальна температура бродіння - 20-27 °C;ідеальна температура бродіння - 25 °C;міцність - до 18 %;тривалість процесу бродіння - 4-6 днів;вага - 40 грам;форма - сухі.