- Головна /
- Набір спецій для Глюбір Баварський (1.5 л)
×
×
Реєстрація
Інформація про профіль
Дані для реєстрації
Або
Увійти
Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
Користувач з таким email вже зареєстрований!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Введіть 6 або більше символів!
Введіть 16 або більше символів!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!
Набір спецій для Глюбір Баварський (1.5 л)
Опис
Відгуки (0)
З настанням холодів приходить пора пивного глінтвейну, який сподобається і пивним ентузіастам, і тим, хто «взагалі-то я пиво не дуже». Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).Приготування глюбіру Баварський Вам знадобиться:- 1.5 л темного або нефільтрованого пива- Цей набір спецій- 100 мл віскі або бурбону- 2 чайних ложки цукру Приготування глюбіру:У ємності на слабкому вогні розігрійте пиво до 70° С. Додайте вміст набору і цукор. Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру. Вимкніть нагрів раніше, ніж пиво почне закипати. Додайте віскі або бурбон. Накрийте кришкоюі почекайте близько години.