Класична смородинова горілка. Смак і запах відповідають запаху молодих тільки пророслих листочків і стиглих плодів смородини. Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%. Настоювати 7 діб в теплому темному місці. Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%. Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені. Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%. Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу). Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий. При використанні джин-корзини візьміть 10 літрів 30% алкоголю. Відберіть окремо перші 100 г голів. Тіло збирати до міцності 50% у струмені. Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб. Розрахункова кількість кінцевого напою – приблизно 6 л.