Чарівний лікер з іспанської провінції Наварра, який готується з плодів колючої сливи (терну). Як правило, його п'ють в кінці ситної вечері або обіду і завжди холодним, температура напою не повинна перевищувати 8 градусів. Лікер з терну прекрасно п'ється в поєднанні з цитрусовими або тропічними соками, а також з додаванням хересу. Приготування Інгредієнти з пакету №1 розтовкти в ступці та залити 3 л алкоголю міцністю 40%. Настоювати протягом 7 діб та відфільтрувати. Додати інгредієнти за пакету №2. Попередньо з ягід терену видалити кісточки. Настоювати впродовж 1 місяця. Після настоювання декантувати з осаду і ягід, та додати цукровий сироп з 300 г цукру. Після внесення цукру дати відпочити ще один місяць.