Туніський лікер на основі спирту, цукру, з вираженим ароматом східних прянощів і спецій. Відрізняється янтарно-коричневим кольором, солодко-гіркуватим присмаком, що нагадує Єгермейстер і Бенедіктін. Тібарін п'ють після їжі в якості дижестива, щоб поліпшити травлення. Відмінно п'ється злегка охолодженим в чистому вигляді, а також його додають в чай, коктейлі та десерти. В якості закуски підійдуть фрукти, особливо фініки. Інструкція до набору спецій для Лікеру туніський Тібарін.Вміст пакету змішати з 2 л алкоголю міцністю 85% та настояти впродовж 3 діб. Додати в настій 2 л води та перегнати разом із спеціями. Відбирати до міцності 60% в струмені. Маємо отримати приблизно 2 л ароматного спирту міцністю 60%. З 1,2 кг цукру та 300 мл води готуємо сироп. Робимо купаж: 2 л ароматного спирту + 1 л цукрового сиропу. Після ретельного перемішування даємо напою 3 дні відпочинку.