Пряний карибський лікер Кюрасао, що виробляється з винного спирту з додаванням висушеної апельсинової кірки, мускатного горіха, гвоздики і кориці - переважно коктейльний напій. Блакитний або синій колір, споконвічно прозорий лікер отримує завдяки синім бутотнам чаю Анчан. Інструкція до набору спецій для Лікеру в стилі Blue Curacao. Змішати 600 мл алкоголю міцністю 45-50% та 600 мл джину та всипати цитрусову цедру з набору. Настояти впродовж 20 діб. Додати гвоздику з набору та витримати ще добу. Настій профільтрувати. В настій додати 1140 г цукру у вигляді цукрового сиропу (розчинити у 900 мл води). Додати квітки анчану з набору. Настоювати до досягнення бажаного властивого кольору та відцідити. Лікер бажано зберігати у затемненій тарі або темному місці.