Класична гірка настоянка, міцний, «чоловічий» напій, який зовсім або майже не підсолоджується, а п'ється цілими чарками, як аперитив під щільну закуску. Прекрасно поєднується зі стравами грузинської кухні. Рецепт настоянки Тархун:На все вам знадобиться: • 3 літри самогону (або розведеного спирту) з міцністю 45-50%• Набір спецій Hot Rod Distiller для настоянки Тархун Всі інгредієнти скласти в підходящу ємність, залити самогоном міцністю 45-50 градусів. Поставити в темне тепле місце. Настоювання триває 10-14 днів. Після цього настій потрібно профільтрувати через ватку і спробувати. Якщо смак занадто жорсткий - додати трішки цукру - тільки для пом'якшення, напій не повинен бути солодким!