Вермут - це вино, приправлене травами і прянощами. Аромати трав, квітів і спецій прекрасно поєднуються зі смаковими нотками свіжих фруктів і м'якою текстурою яка залишає трав'янистий післясмак. Рецепт вермуту в стилі Martini Для ароматної основи вам знадобиться:Набір спецій Hot Rod для вермуту в стилі Мартіні85 мл спирту 95%25 мл водиДля вермуту вам знадобиться:0,7л напівсолодкого білого вина70 грам цукру50 мл води50 мл спирту 95%Трави і спеції замочити в 85 мл спирту і 25 мл води (кардамон і ягоди ялівцю розчавити). Есенцію настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично перемішувати. Потім настій відціджуємо через 4 шари марлі, віджимаємо трави і фільтруємо есенцію через ватяний фільтр. Даємо постояти їй ще 2 дні.Вермут робимо по тій же схемі, що і в першому рецепті. У вино вливаємо 50 мл спирту, варимо сироп з 70 г цукру і 50 мл води, сироп охолоджуємо і додаємо в кріплене вино. Туди ж додаємо 8 мл есенції. Пробуємо, коригуємо дозу есенції. Закупорюю і даємо напою відпочити місяць-два.