Інструкція з використання:1. У ємність об'ємом 50 л додаємо 40 л води кімнатної температури. Додаємо 9 кг цукру.2. Додаємо пакет №2 (Компоненти поживного середовища). Активно перемішуємо до повного розчинення.3. Пакет №1 (Спеціальні спиртові дріжджі) розводимо у 2-3 літрах виготовленого цукрового сиропу. Витримуємо 15-20 хв. Часу від часу перемішуючи вливаємо їх до ємності.4. Перемішуємо і ставимо в тепле місце (25 - 30 °С). Бродіння триватиме 3 - 3,5 доби.Якщо використовуємо 9 літрів цукру - отримаємо 9 літрів міцного домашнього напою. Якщо використовуємо 6 літрів цукру - треба використовувати 30 літрів води, та отримаємо 6 літрів напою.