Глінтвейн - гарячий алкогольний напій на основі вина, який зігріває в холод і покращує самопочуття. Напій має пряний аромат поєднує дует вина і спецій. Глінтвейн п'ють повільно, акуратно і невеликими ковтками, спочатку вдихають гарячі пари і тільки потім, пригубивши, насолоджуються глибиною його смаку. Вам знадобиться: - Набір спецій- 0.75 л червоного сухого вина- 2 ч.л. цукру Приготування: У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70 градусів.Змішайте з набором спецій, додайте цукор. Добре помішуючи, продовжуйтенагрівати до повного розчинення цукру. Вимкніть напій раніше, ніж він почнезакипати. Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини. Готовий напійрозлийте у високі прозорі келихи.