Одна з найбільш популярних гірких настоянок, пряна, різка, гостра - напій справжніх чоловіків, - мисливців. Настоянка відмінно допомагає зігрітися в холодну пору, на зимовій риболовлі або в поході - вона бадьорить, але не дезорієнтує. Відмінно підійде як аперитив до дичини або пряних, гострих м'ясних страв, допоможе перетравити їжу і посилить апетит. Рецепт настоянки Мисливська:Спочатку виготовляється концентрат, а вже потім - сама «Мисливська». Великий плюс цієї технології - ви зможете самі регулювати інтенсивність смаку і аромату, додаючи екстракт в основний напій і по чуть-чуть його дегустуючи.Концентрат «Мисливська»- Спирт 70% 600 мл - Набір спецій Hot Rod для настоянки Мисливська Всі інгредієнти залити спиртом і настоювати 2 тижні в темному місці, процідити через ватний або інший фільтр, після чого настій готовий до купажування.Інгредієнти (для кінцевого напою):- Концентрований настій «Мисливський» - близько 120 мл;- Портвейн - 30 мл;- Фруктоза - 0.5 ч.л .; - Спирт 40% - 850 мл. З'єднати рідини, додати фруктозу, гарненько перемішати і пробувати. Настоянка недостатньо насичена? Додайте концентрату. Навпаки, хотілося б зробити її менш інтенсивною? Додайте інших інгредієнтів.Важливо! Після купажування напій повинен в обов'язковому порядку відстоятися не менше двох тижнів, краще - більше, щоб його смак округлився, аромати «потоваришували», а також - випав можливий осад. При необхідності після відстоювання його потрібно ще раз профільтрувати. Все, гірка настоянка «Мисливська» готова до вживання!