Кубинський ром - має довгу історію виробництва, яка почалася в епоху колоніалізації. Унікальні природні умови, укупі з традиційними методами виробництва, роблять кубинський ром особливо цінним і смачним напоєм на світовому ринку. Кубинський ром - символ мужності та характеру. Цей міцний напій має насичений острівний аромат, пронизаний солодкими і пряними акцентами. Але його головна особливість - глибокий післясмак, який неможливо описати словами.Готуємо Кубинський ромПересипте всі спеції з набору в ємність.Залийте спеції 40-50% алкоголем.Залиште настоюватися від 14 до 21 дня.Настій потрібно час від часу перемішувати (збовтувати).Після того як настоянка буде готова, профільтруйте напій за допомогою марлі або фільтра.Набір призначений для приготування 3 літрів напою. Відкрийте для себе смак справжнього рому!