Як використовувати дріжджі Hot Rod: Приготування сусла: Додайте 200 - 240 г сахарози на літр води та розмішайте, поки цукор повністю не розчиниться. Внесення дріжджів Hot Rod: Якщо у вас є ємність зі змішувачем, ви можете додати дріжджі безпосередньо в розчин цукру. Якщо ні, то додайте дріжджі в суміш із 1 частини дріжджів та 10 частин води, добре перемішайте протягом 2-3 хвилин, а потім додайте до основної ємності. Рекомендована початкова щільність сусла: Найкраще використовувати сусло із щільністю 1090 г/л (22,9 Brix). Температура: Підтримуйте температуру в межах 21-26°C під час бродіння. Оптимальна температура запуску - 30 °C. Зверніть увагу, що якщо температура рідини перевищує 29 ° C бродіння може зупинитися. pH: Дріжджі Hot Rod містять регулятор pH, тому не потрібно коригувати або контролювати рівень pH. Піноутворення: Дріжджі Hot Rod містять свої власні піногасники, тому піна буде мінімальною. Очікуваний вихід: Дріжджі Hot Rod можуть досягнути виходу 15% алкоголю з чистої цукрової браги. Рекомендоване дозування: 3,6 г на літр. Склад: поживні речовини, дріжджі, вітаміни, мікроелементи Термін придатності: 2 роки.